Свадьба и все для свадьбы - Свадебный портал

11
дек

Питна вода з доставкою: переваги простого рішення

Коли доходить до необхідності забезпечення питною водою на робочому місці, вибір сьогодні широкий, але саме тому варто переосмислити спосіб доставки води в офіс.

Адже це забезпечить щоденний доступ усіх співробітників до свіжої та чистої води. Можливість замовити воду Львів — чудове рішення для забезпечення необхідної кількості питної води. То яке рішення буде найбільш вигідним?

Вода у пляшках пішла в минуле

Купи пластику, запаси, що постійно закінчуються, і вічно заповнені склади — ось наслідки використання такого рішення в місцях, де працює чимало людей. Навіть невелика кількість співробітників часто ускладнює: 

  • закупівлю, 
  • транспортування,
  • зберігання запасів питної води. 

Вода у пляшках також не дуже довговічна – після першого відкриття пляшки вона придатна до споживання максимум 24 години. Тому цей варіант здається безповоротно минулим.

Ефективна та практична альтернатива

Все більшої популярності набирають інші рішення, які насправді схожі одне на одне. Йдеться про воду з диспенсера та фільтровану воду. Перший із цих варіантів, напевно, всім знайомий. Диспенсери забезпечують водою:

  • офіси,
  • поліклініки або лікарні,
  • школи та будинки,

але останнім часом їх можна зустріти й у громадських місцях. Диспенсери дають користувачам чисту та свіжу воду, доступну негайно, їх використання гігієнічно та просто, а також це часто дає можливість вибору між:

  • теплою та прохолодною водою,
  • газованою чи без газу.

Зазвичай користувачі асоціюють це рішення із характерними багатолітровими пляшками.

Які плюси та мінуси замовлення води?

Замовлення джерельної води та напоїв із прямою доставкою дає багато переваг.

По-перше, покупцеві не обов'язково самому йти в магазин. А потім тягти важкі пляшки. Цей варіант дуже корисний, особливо для людей, які не мають машини, коли поблизу немає супермаркету або вони не здатні тягати важкі покупки через своє здоров'я чи вік. Замовлення з доставкою — хороша альтернатива необхідності часто купувати невелику кількість води (часто за високою ціною, наприклад, якщо поряд є тільки один магазин) або час від часу носити велику кількість важких пляшок. Це рішення також підійде для великих замовлень, наприклад, для різних типів урочистостей, таких як весілля, ювілеї та інші особливі заходи. 

Пряма доставка вигідна та бізнесу. Забезпечення водою працівників при підвищенні температури є обов'язком роботодавця, а пропонувати воду гостям та клієнтам – це стандарт у ділових контактах. У ситуації, коли вода замовлена для доставки в офіс, можна позбавити співробітників необхідності самостійно її купувати.

Ще один аргумент на користь замовлення питної води – це те, що вона пропонується лише у спеціальних пляшках, які підлягають поверненню та багаторазовому використанню — після збору у покупців проходять складний процес миття і тільки після цього пляшки вирушають на розлив нової партії.

Також важливими є такі питання, як зручність замовлення — це можна зробити кількома способами, у тому числі через форму на сайті, телефоном в офісі обслуговування або безпосередньо у кур'єра — і можливість вибору з широкого асортименту товарів. При замовленні можна вибрати не тільки джерельну воду (у трьох варіантах: газована, злегка газована та негазована), а також інші напої.

Отже, що обрати? Рішення завжди залишається за компанією чи домочадцями, але варто враховувати економічні та екологічні наслідки такого рішення. Диспенсери для води — це економія, яку можна відчути дуже швидко, і користувачі також роблять свій внесок у захист навколишнього середовища. Така вода для дому та офісу – ідеальний компроміс.

Оцените материал
(0 голосов)
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии
© 2024 Свадьба и все для свадьбы - Свадебный портал. Все права защищены.